dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-02-08T10:00:02Z |
|
dc.date.available |
2021-02-08T10:00:02Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/21141 |
|
dc.description |
Харчові продукти : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти першого освіт. рівня «бакалавр» для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освіт.-проф. програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - 24 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Курсова робота допомагає ЗВО систематизувати отримані теоретичні знання з вивченої дисципліни, перевірити якість цих знань; оволодіти первинними навичками проведення сучасних досліджень. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |