Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T10:00:02Z | |
dc.date.available | 2021-02-08T10:00:02Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21141 | |
dc.description | Харчові продукти : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти першого освіт. рівня «бакалавр» для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освіт.-проф. програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - 24 с. | en_US |
dc.description.abstract | Курсова робота допомагає ЗВО систематизувати отримані теоретичні знання з вивченої дисципліни, перевірити якість цих знань; оволодіти первинними навичками проведення сучасних досліджень. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |