IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-02-08T10:00:02Z
dc.date.available 2021-02-08T10:00:02Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21141
dc.description Харчові продукти : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти першого освіт. рівня «бакалавр» для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освіт.-проф. програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - 24 с. en_US
dc.description.abstract Курсова робота допомагає ЗВО систематизувати отримані теоретичні знання з вивченої дисципліни, перевірити якість цих знань; оволодіти первинними навичками проведення сучасних досліджень. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу