Короткий опис(реферат):
В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі.
Суть розробки, основні результати:
Боковець, В. В. Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах / В. В. Боковець, Р. П. Мазуренко, Ю. І. Свічкар // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 15-21.