Короткий опис(реферат):
Метою дисципліни «Технічна мікробіологія» є формування науково- професійного світогляду шляхом оволодіння теоретичними та практичними основами загальної і спеціальної мікробіології, формування наукового світогляду про різноманіття світу мікроорганізмів, їх ролі в природі і господарській діяльності людини; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю виробництва харчової галузі та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій.
Суть розробки, основні результати:
Технічна мікробіологія : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад.: І. О. Сероштан, О. Б. Хребтань. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 104 с.