IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Коротка, Т. С.
dc.date.accessioned 2021-06-29T12:58:21Z
dc.date.available 2021-06-29T12:58:21Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22701
dc.description Коротка, Т. С. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : дипломна робота : 242 «Туризм» / Т. С. Коротка ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 90 с. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає готельне підприємство «Radisson Blu Hotel Kyiv». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є методи та інструменти стимулювання продуктивності праці на готельному підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління та продуктивності праці в готельному підприємстві. Завданнями кваліфікаційної роботи є: - розкрити сутність та особливості продуктивності праці як економічної категорії; - проаналізувати фактори та резерви підвищення продуктивності праці; - оцінити ефективність тімбілдингу у процесі управління персоналом на підприємствах готельного господарства; - розкрити організаційно-технологічну характеристику готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - дослідити внутрішнє та зовнішнє середовища готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - проаналізувати практику командоутворення у діяльності готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv»; en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject тімбілдинг en_US
dc.subject мотивація en_US
dc.subject управління персоналом en_US
dc.subject готельне підприємство en_US
dc.subject продуктивність праці en_US
dc.subject teambuilding en_US
dc.subject motivation en_US
dc.subject personnel management en_US
dc.subject hotel enterprise en_US
dc.title Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The object of research of the qualification work is the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv". The subject of the study of the final qualification work are methods and tools to stimulate productivity at the hotel enterprise. The purpose of the final qualification work is to develop recommendations for improving the efficiency of management and productivity in the hotel business. The tasks of the final qualification work are: - To reveal the essence and features of labor productivity as an economic category; - Analyze factors and reserves to increase productivity; - Evaluate the effectiveness of team building in the process of personnel management in the hotel industry; - To reveal the organizational and technological characteristics of the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv"; - Investigate the internal and external environment of the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv" - Analyze the practice of team building in the activities of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv"; en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record