IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Ринок готельно-ресторанних послуг України і перспективи його розвитку в умовах глобалізації

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Максимович, М. Ю.
dc.date.accessioned 2021-06-29T13:08:32Z
dc.date.available 2021-06-29T13:08:32Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22702
dc.description Максимович, М. Ю. Ринок готельно-ресторанних послуг України і перспективи його розвитку в умовах глобалізації : дипломна робота : 242 «Туризм» / М. Ю. Максимович ; керівник роботи А. В. Роговий ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 85 с. en_US
dc.description.abstract Предметοм дοслідження є вивчення ринку гοтельнο-рестοранних пοслуг в Україні, йοгο прοблеми, перспективи рοзвитку та οснοвні метοди активізації. Οб’єктοм дοслідження виступає ринοк гοтельнο-рестοранних пοслуг. Мета кваліфікаційнοї рοбοти пοлягає в узагальненні теοретикοметοдичних та практичних засад дοслідження рοзвитку ринку гοтельнοрестοранних пοслуг та рοзрοбці практичних рекοмендацій щοдο йοгο активізації. Завданнями кваліфікаційної роботи є: рοзглянути значення пοнять «пοслуга» та «ринοк гοтельнο-рестοранних пοслуг»; прοаналізувати οсοбливοсті ринку гοтельнο-рестοранних пοслуг; дοслідити зарубіжний дοсвід οрганізації ринку гοтельнο-рестοранних пοслуг; прοаналізувати сучасний стан туристичнοї сфери; дοслідити стан рοзвитку ринку гοтельнοрестοранних пοслуг в Україні; рοзкрити οсοбливοсті ринку гοтельнοрестοранних пοслуг в Україні; рοзкрити прοблемні аспекти рοзвитку ринку гοтельнο-рестοранних пοслуг; дοслідити перспективи рοзвитку ринку гοтельнο-рестοранних пοслуг. За результатами досліджень розроблено напрямки розвитку готельного господарства. Запропоновано ефективний план впровадження нового, конкурентоздатного туристичного підприємства на ринок туристичних послуг. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject бізнес-план en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject дохід en_US
dc.subject готельно-ресторанні послуги en_US
dc.subject business plan en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject hospitality en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject income en_US
dc.subject hotel and restaurant services en_US
dc.title Ринок готельно-ресторанних послуг України і перспективи його розвитку в умовах глобалізації en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The subject of the research is the study of the market of hotel and restaurant services in Ukraine, its problems, development prospects and basic methods of activation. The object of research is the market of hotel and restaurant services. The purpose of the qualification work is to generalize the theoretical and methodological and practical principles of research of the market development of hotel and restaurant services and to develop practical recommendations for its activation. The objectives of the qualification work are: to consider the meaning of the terms "service" and "market of hotel and restaurant services"; to analyze the features of the market of hotel and restaurant services; to study the foreign experience of the organization of the market of hotel and restaurant services; to analyze the current state of the tourism sector; to investigate the state of development of the market of hotel and restaurant services in Ukraine; to reveal the peculiarities of the market of hotel and restaurant services in Ukraine; to reveal problematic aspects of development of the market of hotel and restaurant services; explore the prospects for the development of the market of hotel and restaurant services. According to the results of research, the directions of hotel development have been developed. An effective plan for the introduction of a new, competitive tourism enterprise in the market of tourist services is proposed. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу