dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-06T11:41:32Z |
|
dc.date.available |
2021-07-06T11:41:32Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22983 |
|
dc.description |
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021 – 37 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Під час виконання лабораторних робот студентам пропонується визначити показники харчової продукції, які не вимагаються нормативними документами, але дозволяють оцінити харчову цінність продукції, або встановити наявність фальсифікацій, наприклад, визначення вмісту пектину, вітаміну С, заліза у зефірі, теоброміну у шоколаді. Таким чином, під час виконання лабораторного практикуму студент отримує цінні навички для своєї майбутньої професійної діяльності. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |