Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бутурлим, Д. А. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-09T15:27:42Z | |
dc.date.available | 2021-07-09T15:27:42Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23155 | |
dc.description | Бутурлим, Д. А. Агроекономічний аналіз рослинницької галузі ПП «Земля і Воля Агро» м. Носівка Ніжинського району та заходи поліпшення технології вирощування ярого ячменю : випускна кваліфікаційна робота : 201 "Агрономія" / Д. А. Бутурлим ; керівник роботи Г. І. Рябуха ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2021. – 64 с. | en_US |
dc.description.abstract | Тема випускної кваліфікаційної роботи: «Агроекономічний аналіз рослинницької галузі ПП «Земля і Воля Агро» м. Носівка Ніжинського району та заходи поліпшення технології вирощування ярого ячменю». У розділі 1 обґрунтована тема за літературними джерелами. Наведена інформація по ярому ячменю пивоварному, описані біологічні особливості й вимоги культури до навколишнього середовища та умов вирощування. Характеристика ПП «Земля і Воля Агро» проведена у 2 розділі. Подані загальні відомості про господарство, охарактеризовано ґрунтово-кліматичні умови, представлена технологія вирощування ярого ячменю пивоварного. Недоліки в технології вирощування ярого ячменю та рекомендовані заходи її поліпшення наведені у 3 розділі. У 4 розділі проведена економічна оцінка запропонованих заходів технології вирощування ярого ячменю. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | агроекономічний аналіз | en_US |
dc.subject | технологія вирощування | en_US |
dc.subject | ячмінь ярий пивоварний | en_US |
dc.subject | сівозміна | en_US |
dc.subject | система удобрення | en_US |
dc.subject | мікробіологічні препарати | en_US |
dc.subject | сидерати | en_US |
dc.subject | agroeconomic analysis | en_US |
dc.subject | cultivation technology | en_US |
dc.subject | spring malting barley | en_US |
dc.subject | crop rotation | en_US |
dc.subject | fertilizer system | en_US |
dc.subject | microbiological preparations | en_US |
dc.subject | green manure | en_US |
dc.title | Агроекономічний аналіз рослинницької галузі ПП «Земля і Воля Агро» м. Носівка Ніжинського району та заходи поліпшення технології вирощування ярого ячменю | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The topic of the bachelor thesis: «Agroeconomic analysis of the crop industry PE «Zemlya&Volya Agro» Nosivka Nizhyn district and measures to improve the growing technology of spring barley». Section 1 substantiates the topic on a base of literary sources. The biological features, culture requirements to environment and cultivation conditions of spring malting barley are described. Section 2 describes the characteristics of PE «Zemlya&Volya Agro». It includes general information about the enterprise, characteristic of soil and climatic conditions, and cultivation technology of spring malting barley. Recommended measures for improving the cultivation technology of spring barley are given in section 3. The economic analysis of the offered measures in spring barley cultivation technology is presented in section 4. | en_US |