dc.contributor.author |
Кулініч, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-12T07:23:54Z |
|
dc.date.available |
2021-07-12T07:23:54Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23182 |
|
dc.description |
Кулініч, О. М. Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти : випускна кваліфікаційна робота : 181 "181 "Харчові технології " / О. М. Кулініч ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти» складається з 5 розділів. Випускна робота присвячена розробці технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти. В дипломному проекті представлені огляд літератури по заданій темі, характеристика сировини та методи дослідження напівфабрикатів та готових виробів, експериментальна науково-дослідна частина в якій представлені результати дослідів, технологічні розрахунки продуктивності провідного обладнання та виробничих рецептур. Результати проведеної роботи показав позитивний вплив додавання рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
пшеничний хліб |
en_US |
dc.subject |
порошок капусти |
en_US |
dc.title |
Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The final qualifying work on the topic: "Development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder" consists of 5 sections. The final work is devoted to the development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder. The diploma project presents a review of the literature on the given topic, characteristics of raw materials and research methods of semi-finished and finished products, experimental research part which presents the results of experiments, technological calculations of productivity of leading equipment and recipe of products. The results of this work showed a positive effect of adding vegetable raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of bread. |
en_US |