IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кулініч, О. М.
dc.date.accessioned 2021-07-12T07:23:54Z
dc.date.available 2021-07-12T07:23:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23182
dc.description Кулініч, О. М. Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти : випускна кваліфікаційна робота : 181 "181 "Харчові технології " / О. М. Кулініч ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с. en_US
dc.description.abstract Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти» складається з 5 розділів. Випускна робота присвячена розробці технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти. В дипломному проекті представлені огляд літератури по заданій темі, характеристика сировини та методи дослідження напівфабрикатів та готових виробів, експериментальна науково-дослідна частина в якій представлені результати дослідів, технологічні розрахунки продуктивності провідного обладнання та виробничих рецептур. Результати проведеної роботи показав позитивний вплив додавання рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject пшеничний хліб en_US
dc.subject порошок капусти en_US
dc.title Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The final qualifying work on the topic: "Development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder" consists of 5 sections. The final work is devoted to the development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder. The diploma project presents a review of the literature on the given topic, characteristics of raw materials and research methods of semi-finished and finished products, experimental research part which presents the results of experiments, technological calculations of productivity of leading equipment and recipe of products. The results of this work showed a positive effect of adding vegetable raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of bread. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу