Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кулініч, О. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-12T07:23:54Z | |
dc.date.available | 2021-07-12T07:23:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23182 | |
dc.description | Кулініч, О. М. Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти : випускна кваліфікаційна робота : 181 "181 "Харчові технології " / О. М. Кулініч ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с. | en_US |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти» складається з 5 розділів. Випускна робота присвячена розробці технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти. В дипломному проекті представлені огляд літератури по заданій темі, характеристика сировини та методи дослідження напівфабрикатів та готових виробів, експериментальна науково-дослідна частина в якій представлені результати дослідів, технологічні розрахунки продуктивності провідного обладнання та виробничих рецептур. Результати проведеної роботи показав позитивний вплив додавання рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | пшеничний хліб | en_US |
dc.subject | порошок капусти | en_US |
dc.title | Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The final qualifying work on the topic: "Development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder" consists of 5 sections. The final work is devoted to the development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder. The diploma project presents a review of the literature on the given topic, characteristics of raw materials and research methods of semi-finished and finished products, experimental research part which presents the results of experiments, technological calculations of productivity of leading equipment and recipe of products. The results of this work showed a positive effect of adding vegetable raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of bread. | en_US |