dc.contributor.author |
Гринюк, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-13T13:14:22Z |
|
dc.date.available |
2021-07-13T13:14:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23233 |
|
dc.description |
Гринюк, О. М. Проект молокозаводу з виробництва кисломолочних напоїв та вершкового масла потужністю 100 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / О. М. Гринюк ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 60 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Виконано 3 креслення: - Апаратурно-технологічна схема виробництва молочних продуктів - План ділянки в масштабі 1:100 - Схема напрямків переробки сировини Метою роботи є розробка ділянки виробництва кисломолочних продуктів і масла вершкового.
В технологічній частині роботи наведений розрахунок продуктів запроектованого асортименту із зазначенням схеми переробки сировини, подано опис технологій продуктів, вибір та обґрунтування технологічних режимів виробництва кисломолочних продуктів, та вершкового масла, технохімічний контроль якості сировини та готової продукції, заходи промислової санітарії, розрахунок та підбір технологічного обладнання, розрахунок необхідних виробничих площ.
В розділі «Екологічна частина» наведені питання, пов’язані з використанням безвідходних технологій за рахунок переробки вторинної молочної сировини, вказано шляхи зменшення шкідливого впливу підприємства на навколишнє середовище.
В розділі «Охорона праці» наведений опис шкідливих та небезпечних факторів на виробництві, шляхи зменшення їх впливу на персонал. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
молокопереробна промисловість |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
кефір |
en_US |
dc.subject |
ряжанка |
en_US |
dc.subject |
вершкове масло |
en_US |
dc.subject |
обладнання |
en_US |
dc.subject |
вторинна сировина |
en_US |
dc.subject |
dairy industry |
en_US |
dc.subject |
technology |
en_US |
dc.subject |
yogurt |
en_US |
dc.subject |
boiled fermented milk |
en_US |
dc.subject |
butter |
en_US |
dc.subject |
equipment |
en_US |
dc.subject |
secondary raw materials |
en_US |
dc.title |
Проект молокозаводу з виробництва кисломолочних напоїв та вершкового масла потужністю 100 т переробленого молока за зміну |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
Made 3 drawings: - Equipment and technological scheme of dairy production - Site plan at a scale of 1: 100 - The scheme of directions of processing of raw materials The purpose of the project is to develop a site for the production of fermented milk products and butter.
In the technological part of the work the calculation of products of the designed assortment with indication of raw material processing scheme is given, the description of product technologies, choice and substantiation of technological modes of production of sour milk products and butter, technochemical quality control of raw materials and finished products, industrial sanitation measures, calculation and selection of technological equipment , calculation of required production areas.
The section "Environmental part" presents issues related to the use of waste-free technologies through the processing of secondary raw milk, improve their environmental impact.
The section "Occupational Safety" describes the harmful and dangerous factors in the workplace, ways to reduce their impact on staff. |
en_US |