Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Леоненко, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-13T16:47:34Z | |
dc.date.available | 2021-07-13T16:47:34Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23238 | |
dc.description | Леоненко, Н. М. Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. М. Леоненко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с. | en_US |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі обгрунтовано доцільність розробки та впровадження у молокопереробному виробництві новітніх технологій із застосуванням біфідокомпонентів у кисломолочних напоях на молочнозерновій основі з додаванням монокультур або змішаних культур біфідобактерій для біотехнологічного оброблення сировини. Запропонована технологічна схема виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв спеціального призначення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | комбінований функціональний продукт кисломолочний | en_US |
dc.subject | технології | en_US |
dc.subject | пробіотик | en_US |
dc.subject | пребіотик | en_US |
dc.subject | синбіотик | en_US |
dc.subject | біфідобактерія | en_US |
dc.subject | біфідогенний фактор | en_US |
dc.subject | адаптація | en_US |
dc.title | Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |