ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яремчук-Новіков, М. А.
dc.date.accessioned 2021-07-14T18:19:38Z
dc.date.available 2021-07-14T18:19:38Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245
dc.description Яремчук-Новіков, М. А. Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. А. Яремчук-Новіков ; керівник роботи С. Д. Цибуля ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 55 с. en_US
dc.description.abstract В курсовому проекті досліджено використання хмелевої закваски та розробку крафтового хліба на основі цієї закваски. В експериментальній частині досліджено вплив хмелевої закваски на властивості тіста і готового хліба при дозуванні 25 і 50% до маси борошна. Якість готових виробів оцінювали за органолептичними, фізикохімічними показниками. Встановлено, що досліджуваний зразок з вмістом добавки 25% володіє кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками, ніж контроль та інші зразки. Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи магістра викладена на 55 сторінках. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject використання хмелю en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject житньо-пшеничний хліб en_US
dc.title Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The course project explores the use of hop sourdough and the development of craft bread based on this sourdough. In the experimental part, the effect of hop leaven on the properties of dough and finished bread at a dosage of 25 and 50% by weight of flour was studied. The quality of finished products was assessed by organoleptic, physicochemical parameters. It was found that the test sample with an additive content of 25% has better organoleptic and physicochemical parameters than the control and other samples. The explanatory note to the master's qualification work is set out on 55 pages. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу