IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чугай, Ю. О.
dc.date.accessioned 2021-07-14T19:30:37Z
dc.date.available 2021-07-14T19:30:37Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23252
dc.description Чугай, Ю. О. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Ю. О. Чугай ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 118 с. en_US
dc.description.abstract Метою роботи є розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів. В дипломному проекті наведений стан розвитку хлібопекарської промисловості в Україні. Проведення розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, виходів виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проекту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject хлібопекарська промисловість en_US
dc.subject хліб en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject обладння en_US
dc.subject працівники en_US
dc.subject bakery industry en_US
dc.subject bread en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject equipment en_US
dc.subject workers en_US
dc.title Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The purpose of the work is to develop a project of a bakery with the installation of 3 ovens A2-HPK-25 for the production of bakery products. The diploma project presents the state of development of the bakery industry in Ukraine. Calculations of productivity and power of furnaces, phase-by-phase and production recipes, product yields, norms of raw material consumption, selection of technological equipment. Contains technical and economic calculations of construction efficiency of this project. Also contains calculations of sanitary and energy part. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу