Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лузіна, Н. С. | |
dc.date.accessioned | 2021-08-30T07:21:25Z | |
dc.date.available | 2021-08-30T07:21:25Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23338 | |
dc.description | Харчові технології : рекомендаційний список літератури / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 25 с. | en_US |
dc.description.abstract | В Рекомендаційному списку подані навчально-наукові матеріали, що надійшли до фонду Наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівська політехніка» з харчових технологій за період з 2016 по 2021 роки. Структура списку складається з п’яти розділів. Перший розділ включає книги, другий – методичні видання, третій – статті з періодичних видань, четвертий – вебографію з питань харчових технологій та останній – посилання на корисні ресурси. В межах розділу видання розміщені за абеткою. Література адресована на допомогу навчальному процесу і має бути корисною студентам, викладачам та аспірантам університету в науковій, навчальній та дослідницькій роботі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.title | Харчові технології : рекомендаційний список літератури | en_US |
dc.type | Other | en_US |