ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лузіна, Н. С.
dc.date.accessioned 2021-08-30T07:21:25Z
dc.date.available 2021-08-30T07:21:25Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23338
dc.description Харчові технології : рекомендаційний список літератури / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 25 с. en_US
dc.description.abstract В Рекомендаційному списку подані навчально-наукові матеріали, що надійшли до фонду Наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівська політехніка» з харчових технологій за період з 2016 по 2021 роки. Структура списку складається з п’яти розділів. Перший розділ включає книги, другий – методичні видання, третій – статті з періодичних видань, четвертий – вебографію з питань харчових технологій та останній – посилання на корисні ресурси. В межах розділу видання розміщені за абеткою. Література адресована на допомогу навчальному процесу і має бути корисною студентам, викладачам та аспірантам університету в науковій, навчальній та дослідницькій роботі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.subject харчові технології en_US
dc.title Харчові технології : рекомендаційний список літератури en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу