IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.contributor.author Костенко, І. А.
dc.date.accessioned 2021-09-02T12:59:02Z
dc.date.available 2021-09-02T12:59:02Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23369
dc.description Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Г. В. Пасов, І. А. Костенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 27 с. en_US
dc.description.abstract В методичних вказівках наведені практичні роботи в яких розглядається система загальних принципів і підходів наукового пізнання, методи, технології пізнання, які пов'язані з науковою та практичною професійною діяльністю в галузі, а також розглядаються окремі аспекти використання сучасних інформаційних технологій. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу