Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Повна, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-03T09:27:55Z | |
dc.date.available | 2021-09-03T09:27:55Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23382 | |
dc.description | Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання / уклад. С. В. Повна. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 52 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для опанування ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання практичної частини дисципліни „Управління проєктами‖, виконання самостійної та індивідуальної роботи. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |