IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Повна, С. В.
dc.date.accessioned 2021-09-03T09:27:55Z
dc.date.available 2021-09-03T09:27:55Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23382
dc.description Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання / уклад. С. В. Повна. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 52 с. en_US
dc.description.abstract Методичні вказівки призначені для опанування ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання практичної частини дисципліни „Управління проєктами‖, виконання самостійної та індивідуальної роботи. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу