dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-08T11:19:53Z |
|
dc.date.available |
2021-12-08T11:19:53Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24635 |
|
dc.description |
Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 112 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою курсу є формування сучасного наукового світогляду в області безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини, формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо визначення небезпечних речовин у продуктах харчування та способів протидії їх шкідливому впливу. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |