Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кондратенко, С. С. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-10T12:35:44Z | |
dc.date.available | 2022-01-10T12:35:44Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24951 | |
dc.description | Кондратенко, С. С. Продуктова стратегія мережі кав’ярень «Coffee Boss» на регіональному ринку ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота : 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / С. С. Кондратенко ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2021. – 74 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – є процес продуктової стратегії мережі кав'ярень "Coffee Boss" на регіональному ринку ресторанного бізнесу Предмет дослідження – є сукупність науково-методологічних аспектів стратегічного управління процесом забезпечення ефективності діяльності на регіональному ринку ресторанного бізнесу . Метою роботи є розглянути сутність та особливості формування продуктової стратегії підприємства. Методи дослідження – опрацюванні та узагальненні наукових підходів до трактування категорії «продуктова стратегія», статистичного та фінансового аналізу, методи опитування та спостереження. В першому розділі обгрунтовано теоретичні аспекти стратегічного управління в бізнесі, визначено стратегії розвитку підприємств ресторанного бізнесу в період нового індустріального ландшафту, створеного COVID-19. В другому розділі проведено аналіз продуктової стратегії кав’ярні «Coffee Boss», яка функціонує на території м. Чернігів з 2016 р. В третьому розділі були запропоновані шляхи вдосконалення маркетингових стратегій в кав’ярні, та обгрунтовано ефективність запропонованих заходів для мережі кав’ярень. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | стратегія | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | мережа кав’ярні | en_US |
dc.subject | ринок | en_US |
dc.subject | мережа | en_US |
dc.subject | strategy | en_US |
dc.subject | catering business | en_US |
dc.subject | coffeehouse chain | en_US |
dc.subject | market | en_US |
dc.subject | chain | en_US |
dc.title | Продуктова стратегія мережі кав’ярень «Coffee Boss» на регіональному ринку ресторанного бізнесу | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The object of this study is a process of product strategy for the coffeehouse chain “Coffee Boss” in the regional market of catering business. The subject of this study is a set of scientific and methodological aspects of the strategic management for the assurance process of operating efficiency in the regional market of catering business. The aim of this study is to consider the essence and features for the development of the product strategy of the enterprise. Study methods: elaboration and generalization of scientific approaches to the interpretation of the category “product strategy”, statistical and financial analysis, survey and observation methods. The first paragraph substantiates the theoretical aspects of strategic management in business, identifies strategies for the development of catering companies in the period of the new industrial landscape created by COVID-19. The second paragraph analyzes the product strategy of coffeehouse “Coffee Boss”, which has been operating in Chernihiv since 2016. The ways to improve marketing strategies in the coffeehouse were proposed in the third paragraph, and the effectiveness of the proposed activities for the coffeehouse chain was substantiated. | en_US |