Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Янчевський, П. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-01-18T08:24:18Z | |
dc.date.available | 2022-01-18T08:24:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25098 | |
dc.description | Янчевський, П. П. Дослідження розвитку рослин суниці садової за використання різних систем зрошування : випускна кваліфікаційна робота : 201 "Агрономія" / П. П. Янчевський ; керівник роботи К. М. Кудряшова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2021. – 56 с. | en_US |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі наведено формування високого врожаю рослин суниці, досягається за допомогою дотримання правил та правильної техніки вирощування. Дослідження ґрунтувалось на оцінці факторів та вимог технології вирощування, оцінці біологічної цінності рослини, основі отримання екологічно чистої ягоди, доступності елементів живлення, застосуванні мінеральних добрив. Під час досліду визначили особливості та цінності ягоди, виявили потенціал збільшення врожайності суниці, та отримання якісного врожаю. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | суниця | en_US |
dc.subject | зрошення | en_US |
dc.subject | система зрошення | en_US |
dc.subject | strawberries | en_US |
dc.subject | irrigation | en_US |
dc.subject | irrigation system | en_US |
dc.title | Дослідження розвитку рослин суниці садової за використання різних систем зрошування | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | In the qualifying work is given the formation of a high yield of strawberry plants is achieved through compliance with the rules and proper cultivation techniques. The study was based on the assessment of factors and requirements of cultivation technology, assessment of the biological value of the plant, the basis of obtaining ecologically clean berries, the availability of nutrients, the use of mineral fertilizers. During the experiment, the features and values of the berry were determined, the potential for increasing the yield of strawberries and obtaining a quality harvest was revealed. | en_US |