Короткий опис(реферат):
Випускна кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури і додатків.
Перший розділ присвячений теоретичним питанням організації процесів технічного переобладнання на сучасному підприємстві, класифікації проектів, значенню інноваційної діяльності для розвитку підприємства.
В другому розділі проводиться комплексний аналіз технологічного процесу виготовлення бісквітів на основі вівсяного борошна та яблучного пюре.
В третьому розділі випускної кваліфікаційної роботи розглянуто пропозиції щодо обґрунтування впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре.
Суть розробки, основні результати:
Моторко, О. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / О. А. Моторко, В. В. Адамович ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 86 с.