IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Коробка, Л. А.
dc.contributor.author Сема, І. М.
dc.date.accessioned 2022-02-01T10:08:15Z
dc.date.available 2022-02-01T10:08:15Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286
dc.description Коробка, Л. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / Л. А. Коробка, І. М. Сема ; керівники роботи О. Б. Хребтань, С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 77 с. en_US
dc.description.abstract У першому розділі роботи розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності виробничої діяльності сучасних підприємств на основі впровадження інноваційних проєктів, значна увага приділяється управлінським концепціям та проблемам економічної ефективності. Досліджено шляхи розвитку виробництва, при цьому виділяються слабкі місця та пропонуються заходи їх подолання шляхом впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників. Також у розділі обґрунтовується необхідність застосування цукрозамінників з урахуванням вимог споживачів. У третьому розділі представлено економічне обґрунтування запропонованих заходів, розраховано специфічні показники доцільності впровадження проєкту на виробничому підприємстві - ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Пропонуються конкретні заходи щодо системи контролю якості та метрологічного забезпечення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject борошняні кондитерські вироби en_US
dc.subject згущувач en_US
dc.subject цукрозамінник en_US
dc.subject technology en_US
dc.subject production en_US
dc.subject flour confectionery en_US
dc.subject thickening en_US
dc.subject sugar substitute en_US
dc.title Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The first section examines the theoretical aspects of improving the efficiency of modern enterprises through the implementation of innovative projects, much attention is paid to management concepts and problems of economic efficiency. The ways of development of production are investigated, at the same time weak points are allocated and measures of their overcoming by introduction of technological line on manufacture of flour confectionery products with use of thickeners and sugar substitutes are offered. Also in the section the necessity of application of sugar substitutes taking into account requirements of consumers is substantiated. The third section presents the economic justification of the proposed measures, calculated specific indicators of feasibility of the project at a manufacturing enterprise - PJSC "Pryluky Bakery". Specific measures on the quality control system and metrological support are proposed. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record