IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та тістомісильних машин періодичної дії «Стандарт» для виробництва хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Бичок, А. В.
dc.date.accessioned 2022-02-10T10:36:31Z
dc.date.available 2022-02-10T10:36:31Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25381
dc.description Бичок, А. В. Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та тістомісильних машин періодичної дії «Стандарт» для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. В. Бичок ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 74 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлений проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей "Kumkaya Lider 140" та тістомісильних машин періодичної дії "Стандарт" для виробництва хлібобулочних виробів. Проведена характеристика сучасного ринку хлібопродуктів та сказано, що головними факторами, які обмежують розвиток сучасного ринку хлібобулочних виробів в Україні є існуюча економічна криза, періодичні активні військові дії на сході країни, значна монополія ринку певними підприємствами. Дана характеристика та вимоги якості до вихідної сировини. Зроблено опис технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів. Дано характеристику підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства. Зроблено обґрунтування пекарні, описано будівельні особливості та вказано конкурентів. Проведено технологічні розрахунки по придбанню обладнання, інвентарю та кількості працівників. Детально проведено розрахунок печей та сказано, що найкраще буде підходити ротаційна піч «LIDER-140 (60*80cм)». Також сказано, що у проєктованій пекарні використовуємо тістомісильні машини періодичної дії «Стандарт». А основним асортиментом пекарні буде така продукція: Хліб «Надзбручанський» масою 0,8 кг, булочка «До чаю» масою 0,2 кг та рогаль «Козацький» масою 0,5 кг. Проведено компонування відділень підприємства і обладнання, зроблено розрахунок корисної площі цеху в пекарні. Для даної пекарні зроблено розрахунок освітлення, вентиляції, водопостачання та пожежогасіння. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject пекарня en_US
dc.subject ротаційна печ «Kumkaya Lider 140» en_US
dc.subject тістомісильна машина періодичної дії «Стандарт» en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject хлібобулочний виріб en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject rotary kiln "Kumkaya Lider 140" en_US
dc.subject kneading machine of periodic action "Standard" en_US
dc.subject production en_US
dc.subject bakery product en_US
dc.title Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та тістомісильних машин періодичної дії «Стандарт» для виробництва хлібобулочних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of the student the project of the bakery with the installation of 3 rotary ovens "Kumkaya Lider 140" and kneading machines of periodic action "Standard" for the production of bakery products is presented. The characteristics of the modern bakery market are described and it is said that the main factors limiting the development of the modern bakery market in Ukraine are the current economic crisis, periodic active hostilities in the east, significant market monopoly by certain enterprises. The characteristics and quality requirements for raw materials are given. The description of technological process of production of bakery products is made. The characteristic of the enterprise and the substantiation of measures for construction of the enterprise are given. The substantiation of the bakery is made, the construction features are described and the competitors are indicated. Technological calculations for the purchase of equipment, inventory and number of employees were made. The calculation of furnaces was carried out in detail and it was said that the rotary furnace "LIDER-140 (60 * 80cm)" would be the best. It is also said that in the designed bakery we use kneading machines of periodic action "Standard". And the main assortment of the bakery will be the following products: Bread "Nadzbruchansky" weighing 0.8 kg, bun "To tea" weighing 0.2 kg and bagel "Cossack" weighing 0.5 kg. The layout of the departments of the enterprise and equipment was carried out, the calculation of the usable area of the shop in the bakery was made. Lighting, ventilation, water supply and fire extinguishing have been calculated for this bakery. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record