Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі студента Буланцева Д.В. наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. В технологічних процесах, що пропонуються проектом, застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Обгрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Буланцев, Д. В. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. В. Буланцев ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 65 с.