dc.contributor.author |
Кузьменко, А. Л.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-10T11:42:55Z |
|
dc.date.available |
2022-02-10T11:42:55Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25385 |
|
dc.description |
Кузьменко, А. Л. Проєкт пекарні, який передбачає установку 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та замішування тіста в машинах періодичної дії «Стандарт» : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Л. Кузьменко ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 57 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
пекарня |
en_US |
dc.subject |
установка |
en_US |
dc.subject |
ротаційна піч «Kumkaya Lider 140» |
en_US |
dc.subject |
замішування тіста |
en_US |
dc.subject |
машина періодичної дії «Стандарт» |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
installation |
en_US |
dc.subject |
rotary kiln "Kumkaya Lider 140" |
en_US |
dc.subject |
kneading the dough |
en_US |
dc.subject |
machine of periodic action "Standard" |
en_US |
dc.title |
Проєкт пекарні, який передбачає установку 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та замішування тіста в машинах періодичної дії «Стандарт» |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
In the thesis project entitled calculations performance furnaces, industrial formulations, access products, rates of consumption of raw materials and occupational safety. In industrial processes proposed project used advanced technology manufacturing bakery products. |
en_US |