Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. В технологічних процесах, що пропонуються проектом, застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Жук, А. С. Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA» : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. С. Жук ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 67 с.