Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста.
Обгрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Зенченко, А. О. Проєкт реконструкції хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПЯ-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Зенченко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 66 с.