dc.contributor.author |
Тімофєєва, Д. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-11T10:09:37Z |
|
dc.date.available |
2022-02-11T10:09:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25397 |
|
dc.description |
Тімофєєва, Д. В. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. В. Тімофєєва ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 56 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, що передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини.
Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
хлібозавод |
en_US |
dc.subject |
піч ФТЛ-2 |
en_US |
dc.subject |
виробництво хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.subject |
сировина |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
FTL-2 furnace |
en_US |
dc.subject |
production of bakery products |
en_US |
dc.subject |
raw |
en_US |
dc.title |
Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualification work of the student the project of the bakery with the installation of 3 FTL-2 ovens is presented, which provides for the continuous production of bakery and bagel products. The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. |
en_US |