dc.contributor.author |
Пашко, Д. Г.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-11T10:31:38Z |
|
dc.date.available |
2022-02-11T10:31:38Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25399 |
|
dc.description |
Пашко, Д. Г. Проєкт пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. Г. Пашко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 62 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням.
Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань:
- надати характеристику підприємства, що проєктується та заходи з його технічного оснащення; - провести вибір, обґрунтування, опис технологічних схем, розрахунок продуктивності обладнання; - розробити рецептури продукції, що планується виготовляти; - встановити порядок проведення технохімічного контролю на підприємстві; - охарактеризувати організацію охорони праці на підприємстві, що проєктується; - сформулювати висновки за результатими роботи. Об'єктом дослідження є проект пекарні з установкою 3-х печей «БОКС- 600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням.
Предметом дослідження є особливості проектування пекарні та виготовлення хлібобулочної продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
пекарня |
en_US |
dc.subject |
піч «БОКС-600М» |
en_US |
dc.subject |
тістомісильна машина «Прима 300Р» |
en_US |
dc.subject |
виробництво хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.subject |
заморожування |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
BOX-600M furnace |
en_US |
dc.subject |
dough machine "Prima 300R" |
en_US |
dc.subject |
production of bakery products |
en_US |
dc.subject |
freezing |
en_US |
dc.title |
Проєкт пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The purpose of the qualification work is to develop a project of a bakery with the installation of 3 ovens "BOX-600M" and kneading machines "Prima 300R" for the production of bakery products with partial freezing.
Achieving this goal involves solving the following tasks:
- provide a description of the enterprise being designed and measures for its technical equipment; - to make a choice, substantiation, description of technological schemes, calculation of productivity of the equipment; - develop recipes for the products to be manufactured; - to establish the procedure for technochemical control at the enterprise; - describe the organization of labor protection at the projected enterprise; - formulate conclusions based on the results of work. The object of research is the project of a bakery with the installation of 3 ovens "BOX-600M" and kneading machines "Prima 300R" for the production of bakery products with partial freezing.
The subject of the research is the peculiarities of bakery design and bakery production. |
en_US |