Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пашко, Д. Г.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-02-11T10:31:38Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T10:31:38Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25399 | |
dc.description | Пашко, Д. Г. Проєкт пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. Г. Пашко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 62 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням. Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань: - надати характеристику підприємства, що проєктується та заходи з його технічного оснащення; - провести вибір, обґрунтування, опис технологічних схем, розрахунок продуктивності обладнання; - розробити рецептури продукції, що планується виготовляти; - встановити порядок проведення технохімічного контролю на підприємстві; - охарактеризувати організацію охорони праці на підприємстві, що проєктується; - сформулювати висновки за результатими роботи. Об'єктом дослідження є проект пекарні з установкою 3-х печей «БОКС- 600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням. Предметом дослідження є особливості проектування пекарні та виготовлення хлібобулочної продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | пекарня | en_US |
dc.subject | піч «БОКС-600М» | en_US |
dc.subject | тістомісильна машина «Прима 300Р» | en_US |
dc.subject | виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.subject | заморожування | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | BOX-600M furnace | en_US |
dc.subject | dough machine "Prima 300R" | en_US |
dc.subject | production of bakery products | en_US |
dc.subject | freezing | en_US |
dc.title | Проєкт пекарні з установкою 3-х печей «БОКС-600М» та тістомісильних машин «Прима 300Р» для виробництва хлібобулочних виробів із частковим їх заморожуванням | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The purpose of the qualification work is to develop a project of a bakery with the installation of 3 ovens "BOX-600M" and kneading machines "Prima 300R" for the production of bakery products with partial freezing. Achieving this goal involves solving the following tasks: - provide a description of the enterprise being designed and measures for its technical equipment; - to make a choice, substantiation, description of technological schemes, calculation of productivity of the equipment; - develop recipes for the products to be manufactured; - to establish the procedure for technochemical control at the enterprise; - describe the organization of labor protection at the projected enterprise; - formulate conclusions based on the results of work. The object of research is the project of a bakery with the installation of 3 ovens "BOX-600M" and kneading machines "Prima 300R" for the production of bakery products with partial freezing. The subject of the research is the peculiarities of bakery design and bakery production. | en_US |