dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-06-18T13:54:28Z |
|
dc.date.available |
2022-06-18T13:54:28Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25513 |
|
dc.description |
Технологія цукрового виробництва та полісахаридів: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 11 "Харчові технології. Освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад. В.М. Челябієва. – Чернігів : НУ Чернігівська політехніка, 2022. – 38 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Лабораторні роботи, які пропонуються, дозволяють вивчити способи отримання полісахаридів із рослинної сировини, вплив технологічних факторів на властивості полісахаридів, порівняти технологічні властивості полісахаридів, оцінити переваги та недоліки використання різних полісахаридів у харчових технологіях. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |