IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2022-06-18T13:54:28Z
dc.date.available 2022-06-18T13:54:28Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25513
dc.description Технологія цукрового виробництва та полісахаридів: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 11 "Харчові технології. Освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад. В.М. Челябієва. – Чернігів : НУ Чернігівська політехніка, 2022. – 38 с. en_US
dc.description.abstract Лабораторні роботи, які пропонуються, дозволяють вивчити способи отримання полісахаридів із рослинної сировини, вплив технологічних факторів на властивості полісахаридів, порівняти технологічні властивості полісахаридів, оцінити переваги та недоліки використання різних полісахаридів у харчових технологіях. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу