Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-06-18T13:54:28Z | |
dc.date.available | 2022-06-18T13:54:28Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25513 | |
dc.description | Технологія цукрового виробництва та полісахаридів: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 11 "Харчові технології. Освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад. В.М. Челябієва. – Чернігів : НУ Чернігівська політехніка, 2022. – 38 с. | en_US |
dc.description.abstract | Лабораторні роботи, які пропонуються, дозволяють вивчити способи отримання полісахаридів із рослинної сировини, вплив технологічних факторів на властивості полісахаридів, порівняти технологічні властивості полісахаридів, оцінити переваги та недоліки використання різних полісахаридів у харчових технологіях. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |