IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2022-12-02T12:14:22Z
dc.date.available 2022-12-02T12:14:22Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307
dc.description Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 82 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу