Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2022-12-02T12:14:22Z | |
dc.date.available | 2022-12-02T12:14:22Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307 | |
dc.description | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 82 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |