Короткий опис(реферат):
Під час вивчення курсу "Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія" студенти денної форми навчання відповідно до освітньої програми «Харчові технології та інженерія» виконують контрольну роботу.
Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою.
Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії.
Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури.
Суть розробки, основні результати:
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. Ж. В. Замай.- Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022.- 38 с.