IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лутченко, А. О.
dc.date.accessioned 2023-01-05T12:47:25Z
dc.date.available 2023-01-05T12:47:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26502
dc.description Лутченко, А. О. Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт» : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ А. О. Лутченко ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 62 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єктом роботи є система мотивації персоналу в кафе «Проєкт» та напрями її удосконалення. Предметом роботи є характеристика мотивації та впливу на ефективність методів, що використовуються в лідерстві. Метою роботи є виявлення та дослідження основних елементів управління персоналом, таких як мотивація та вплив у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт». Методи дослідження – аналіз, синтез, узагальнення, систематизація, групування, економіко-математичні методи. В першому розділі досліджено теоретичні аспекти організації мотивації персоналу та управління персоналом. В другому розділі проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні, охарактеризовано діяльність та досліджено систему мотивації персоналу міського кафе «Проєкт». В третьому розділі визначено напрями удосконалення мотивації персоналу міського кафе «Проєкт», та визначено їх ефективність. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject мотивація uk_UA
dc.subject персонал uk_UA
dc.subject управління персоналом uk_UA
dc.subject ресторанні послуги uk_UA
dc.subject матеріальне стимулювання uk_UA
dc.title Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт» uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу