dc.contributor.author |
Ракута, І. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-01-05T12:57:31Z |
|
dc.date.available |
2023-01-05T12:57:31Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26503 |
|
dc.description |
Ракута, І. О. Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О. І.) : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ І. О. Ракута ; керівник роботи І. В. Соломаха ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 60 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Об’єкт дослідження – підприємство ФОП Ракута.
Предмет дослідження – асортимент, торгово-технологічні процеси, субєкти ринку, вдосконалення роздрібного продовольчого підприємства.
Метою роботи є розробка рекомендацій щодо поліпшення роботи підприємства.
Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні: аналітичні, математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій.
В першому розділі ми розібралися з господарським кодексом, податковим кодексом та іншими кодексами України які супроводжують роботу підприємства. Визначили роль підприємства й підприємця. Розібрали передумови роботи підприємства та правові засади господарювання. Вивчили всіх основних субєктів господарювання й визначили всі групи оподаткування фізичних осіб підприємництва.
В другому розділі дипломної роботи було розібрано історію підприємства, розглянули діяльність магазинів, проаналізовано та оцінено асортименту політику ковбасних виробів за широтою, глибиною та ціновою розгалуженістю, ознайомилися з організаційною структуру підприємства.
В третьому розділі було проведено аналіз цільової аудиторії. Провели аналіз й оцінку зовнішнього середовища. Виявили конкурентні позиції підприємства. Надали й описали рекомендації щодо поліпшення роботи підприємства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.subject |
асортимент |
uk_UA |
dc.subject |
ковбасні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясні копченості |
uk_UA |
dc.subject |
роздрібна торгівля |
uk_UA |
dc.title |
Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О.І.) |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |