IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О.І.)

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Ракута, І. О.
dc.date.accessioned 2023-01-05T12:57:31Z
dc.date.available 2023-01-05T12:57:31Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26503
dc.description Ракута, І. О. Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О. І.) : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ І. О. Ракута ; керівник роботи І. В. Соломаха ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 60 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – підприємство ФОП Ракута. Предмет дослідження – асортимент, торгово-технологічні процеси, субєкти ринку, вдосконалення роздрібного продовольчого підприємства. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо поліпшення роботи підприємства. Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні: аналітичні, математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій. В першому розділі ми розібралися з господарським кодексом, податковим кодексом та іншими кодексами України які супроводжують роботу підприємства. Визначили роль підприємства й підприємця. Розібрали передумови роботи підприємства та правові засади господарювання. Вивчили всіх основних субєктів господарювання й визначили всі групи оподаткування фізичних осіб підприємництва. В другому розділі дипломної роботи було розібрано історію підприємства, розглянули діяльність магазинів, проаналізовано та оцінено асортименту політику ковбасних виробів за широтою, глибиною та ціновою розгалуженістю, ознайомилися з організаційною структуру підприємства. В третьому розділі було проведено аналіз цільової аудиторії. Провели аналіз й оцінку зовнішнього середовища. Виявили конкурентні позиції підприємства. Надали й описали рекомендації щодо поліпшення роботи підприємства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject асортимент uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.subject м'ясні копченості uk_UA
dc.subject роздрібна торгівля uk_UA
dc.title Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О.І.) uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record