Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ракута, І. О. | |
dc.date.accessioned | 2023-01-05T12:57:31Z | |
dc.date.available | 2023-01-05T12:57:31Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26503 | |
dc.description | Ракута, І. О. Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О. І.) : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ І. О. Ракута ; керівник роботи І. В. Соломаха ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 60 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – підприємство ФОП Ракута. Предмет дослідження – асортимент, торгово-технологічні процеси, субєкти ринку, вдосконалення роздрібного продовольчого підприємства. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо поліпшення роботи підприємства. Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні: аналітичні, математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій. В першому розділі ми розібралися з господарським кодексом, податковим кодексом та іншими кодексами України які супроводжують роботу підприємства. Визначили роль підприємства й підприємця. Розібрали передумови роботи підприємства та правові засади господарювання. Вивчили всіх основних субєктів господарювання й визначили всі групи оподаткування фізичних осіб підприємництва. В другому розділі дипломної роботи було розібрано історію підприємства, розглянули діяльність магазинів, проаналізовано та оцінено асортименту політику ковбасних виробів за широтою, глибиною та ціновою розгалуженістю, ознайомилися з організаційною структуру підприємства. В третьому розділі було проведено аналіз цільової аудиторії. Провели аналіз й оцінку зовнішнього середовища. Виявили конкурентні позиції підприємства. Надали й описали рекомендації щодо поліпшення роботи підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | м'ясні копченості | uk_UA |
dc.subject | роздрібна торгівля | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О.І.) | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |