Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лебех, В. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-01-20T08:56:16Z | |
dc.date.available | 2023-01-20T08:56:16Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26591 | |
dc.description | Лебех, В. В. Розробка технології бісквітів та кондитерських виробів з додаванням лляного борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. В. Лебех ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 58 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та експериментальне обґрунтування використання знежиреного льняного борошна в технології кондитерських бісквітних виробів підвищеної харчової цінності. Досягнення поставленої мети було реалізовано на основі комплексу досліджень, які включали наступні взаємопов’язані завдання: - проаналізувати сучасні вітчизняні технології збагачення бісквітних кондитерських виробів нетрадиційною сировиною; - – на основі аналізу наукової інформації обґрунтувати доцільність застосування льняного борошна у виробництві кондитерських бісквітних виробів підвищеної харчової цінності; - скласти план досліджень і охарактеризувати об’єкти та методи досліджень; - охарактеризувати сировину і технологічний процес виробництва бісквітних кондитерських виробів; - розробити рецептуру і технологію виробництва бісквітних кондитерських виробів з додаванням лляного борошна; - обґрунтувати висновки по роботі. Об’єкт досліджень – бісквіти і торт «Незабудка» з додаванням лляного борошна. Предмет досліджень – технологія виробництва, органолептичні та фізико-хімічні показники якості бісквітних кондитерських виробів з додаванням льняного борошна. Методи досліджень – стандартні, органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | знежирене льняне борошно | uk_UA |
dc.subject | кондитерські бісквітні вироби | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.title | Розробка технології бісквітів та кондитерських виробів з додаванням лляного борошна | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |