Короткий опис(реферат):
В даній роботі наведені літературний огляд технологій, методів та видів сировини для виготовлення бісквіту, методи дослідження сировини та готової продукції, результати досліджень впливу рецептурних компонентів на технологічний процес і якість виробів, розрахунок рецептур та підбір обладнання, розроблено вимоги системи НАССР та техніки безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Суть розробки, основні результати:
Зубок, А. Г. Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Г. Зубок ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 58 с.