IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології хлібобулочних виробів з кокосовою олією в якості жирової складової

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Путинцев, Ю. М.
dc.date.accessioned 2023-01-20T09:39:57Z
dc.date.available 2023-01-20T09:39:57Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26597
dc.description Путинцев, Ю. М. Розробка технології хлібобулочних виробів з кокосовою олією в якості жирової складової : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Ю. М. Путинцев ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 82 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі розглянута альтернатива використанню гідрогенізованих жирів в хлібобулочних виробах на прикладі модифікації кокосовим молоком та оливковою олією таких виробів, як булочка бріош і хліб молочний. Було проведено дослідження впливу на властивості та показники якості модифікованих кокосовим молоком та рослинною олією хлібобулочних виробів. Виконано технологічні розрахунки маси сухих речовин, продуктивності провідного обладнання, виходів хлібобулочних виробів, виробничих рецептур і технологічних параметрів, витрат і запасів основної та додаткової сировини. Запропоноване технологічне обладнання та технологічні схеми для виробництва булочок бріош і хліба молочного з кокосовим молоком та рослинною олією в якості жирової складової. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject хлібобулочні вироби uk_UA
dc.subject модифікація кокосовим молоком uk_UA
dc.subject олія оливкова uk_UA
dc.subject кокосове молоко uk_UA
dc.subject булочка бріош uk_UA
dc.subject хліб молочний uk_UA
dc.title Розробка технології хлібобулочних виробів з кокосовою олією в якості жирової складової uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу