IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Літош, Н. Ю.
dc.date.accessioned 2023-01-24T12:15:36Z
dc.date.available 2023-01-24T12:15:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26677
dc.description Літош, Н. Ю. Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. Ю. Літош ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 65 с. uk_UA
dc.description.abstract Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології збагачення хліба з внесенням продуктів переробки вівса. Об’єкт дослідження – технологія хліба збагаченого за рахунок внесення продуктів переробки вівса. Предмет дослідження – показники якості бездріжджового напівфабрикату та готового виробу з добавкою продуктів переробки вівса. Розроблена технологія пшенично-житнього хліба з додаванням продуктів переробки вівса. За результатами досліджень впливу добавок продуктів переробки вівса на якість пшенично-житнього хлібу встановлено, що найкращі показники мав зразок з концентрацією добавки 18,0%. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject закваска uk_UA
dc.subject збагачення uk_UA
dc.subject вдосконалений харчовий продукт uk_UA
dc.subject зернова сировина uk_UA
dc.subject функціональні інгредієнти uk_UA
dc.subject продукти переробки вівса uk_UA
dc.title Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу