Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Літош, Н. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T12:15:36Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T12:15:36Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26677 | |
dc.description | Літош, Н. Ю. Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. Ю. Літош ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 65 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології збагачення хліба з внесенням продуктів переробки вівса. Об’єкт дослідження – технологія хліба збагаченого за рахунок внесення продуктів переробки вівса. Предмет дослідження – показники якості бездріжджового напівфабрикату та готового виробу з добавкою продуктів переробки вівса. Розроблена технологія пшенично-житнього хліба з додаванням продуктів переробки вівса. За результатами досліджень впливу добавок продуктів переробки вівса на якість пшенично-житнього хлібу встановлено, що найкращі показники мав зразок з концентрацією добавки 18,0%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | закваска | uk_UA |
dc.subject | збагачення | uk_UA |
dc.subject | вдосконалений харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | зернова сировина | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | продукти переробки вівса | uk_UA |
dc.title | Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |