Короткий опис(реферат):
Методичні рекомендації будуть керівництвом до підготовки і виконання лабораторної роботи з «Технології харчових концентратів». Обсяг матеріалу методичних рекомендацій відповідає робочій програмі курсу, що вивчається.
У лабораторній роботі сформульовано мету роботи, об'єкт, предмет, основні теоретичні поняття, контрольні запитання, послідовність виконання роботи і стислий опис методів контролю якості харчоконцентратів.
У ході виконання лабораторної роботи ви набудете:
- навички проведення аналізу якості харчових концентратів і готових виробів з них;
- уміння робити висновок про якість харчових продуктів і відповідність їх вимогам нормативної документації.
Матеріали методичних вказівок необхідно використовувати під час підготовки до лабораторних занять та іспиту.
Оформлений протокол виконаної роботи необхідно подавати викладачу під час захисту лабораторних робіт.
Суть розробки, основні результати:
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Ч. ІІ. Технологія харчових концентратів : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для здобувачів спеціальності 181 "Харчові технології" перш. рівня вищ. освіти ОПП "Харчові технології та інженерія" / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 21 с.