IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2023-02-13T12:41:02Z
dc.date.available 2023-02-13T12:41:02Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26828
dc.description Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для здобувачів вищ.ї освіти за освіт. програмою "Харчові технології та інженерія" (освіт. ступінь бакалавр) / уклад.: Р. М. Волкова, О. Л. Гуменюк, О. Б. Хребтань, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 49 c. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Харчові технології та інженерія» є заключним етапом підготовки фахівців за спеціальністю 181 – Харчові технології. Виконання та захист кваліфікаційної роботи є одним із основних видів атестації здобувачів вищої освіти (ЗВО), метою якої є встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти. Під час виконання кваліфікаційної роботи ЗВО набуває або розширює наступні компетентності: ЗК 1. Знання і розуміння предметної області та професійної діяльності ЗК 5. Здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел ЗК 8. Здатність працювати автономно ФК 9. Здатність проектувати нові або модернізувати діючі виробництва (виробничі дільниці). uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу