Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-02-28T12:57:30Z | |
dc.date.available | 2023-02-28T12:57:30Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26878 | |
dc.description | Харчова хімія : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів вищ. освіти за освіт. програмою "Харчові технології та інженерія" (освіт. ступінь бакалавр) всіх форм навчання / уклад. О. Л. Гуменюк. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 20 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Під час вивчення курсу "Харчова хімія" студенти денної форми навчання виконують розрахунково-графічну роботу, мета якої – вияснити ступінь засвоєння пройденого курсу. Розрахунково-графічна робота складається з двох розділів: реферативної частини і безпосередньо розрахунково-графічної частини1. Варіант завдання вказується викладачем за таблицею1.1. Розрахунково-графічна робота виконується після вивчення теоретичного матеріалу. Для чого є необхідним скористатися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури, в періодичних виданнях в галузі харчових технологій. Виконуючи розрахункову частину, необхідно навести теоретичні відомості з тематики завдання. Відповідати на питання необхідно конкретно, вичерпно, обов’язково наводити структурні формули складових частин харчових продуктів, про які йдеться в завданні. Наводити приклади застосування компонентів харчових продуктів в харчових технологіях. Посилання на літературні джерела наводяться в кінці розрахунково-графічної роботи. В тексті не допускається скорочення слів, крім загальноприйнятих. Скорочення слів, словосполучень – відповідно до чинних стандартів бібліотечної та видавничої справи. В тексті не повинно бути виправлень, закреслень. На кожній сторінці залишаються поля для зауважень викладача. Розрахунки повинні супроводжуватися необхідними формулами, мати обов’язкову розшифровку параметрів, що входять до формул, із зазначенням розмірності в системі СІ. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |