Короткий опис(реферат):
Методичні рекомендації до виконання практичних занять і самостійної роботи розроблені відповідно до робочої програми дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології, ОПП «Харчові технології та інженерія».
Метою практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» є формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо розробки і впровадження системи НАССР на різних підприємствах харчової галузі та ресторанного господарства.
Проведення практичних занять у формі ділової гри, допоможе здобувачам вищої освіти опанувати навички членів робочих груп НАССР та їх керівників, навчитися приймати відповідальні рішення, ефективно керувати процедурами впровадження програм-передумов системи, розширити свої знання щодо майбутньої професії.
Суть розробки, основні результати:
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад. О. Б. Хребтань. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 16 с.