Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лузіна, Н. С. | |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T09:28:23Z | |
dc.date.available | 2023-03-09T09:28:23Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26947 | |
dc.description | Харчові технології : рекомендаційний покажчик / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – 64 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рекомендаційний покажчик містить інформацію щодо наукових видань, навчальної, методичної літератури з фонду Наукової бібліотеки за темою «Харчові технології» та посилання на вебресурси, що висвітлюють дані питання (наукові періодичні видання, виробничі журнали, електронні підручники, навчальні фільми, інформація в наукометричних базах даних, сайт Наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівська політехніка»). Покажчик розрахований на допомогу навчальному процесу і може бути корисним студентам у процесі навчання та викладачам у науково-методичній і викладацькій діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Харчові технології : рекомендаційний покажчик | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |