IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розвиток гастрономічного туризму в Україні

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Руденок, С. Ю.
dc.date.accessioned 2023-07-14T10:23:07Z
dc.date.available 2023-07-14T10:23:07Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28482
dc.description Руденок, С. Ю. Розвиток гастрономічного туризму в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / С. Ю. Руденок ; керівник роботи Н. О. Алєшугіна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 83 с. uk_UA
dc.description.abstract Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає гастрономічний туризм в Україні. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є розвиток гастрономічного туризму в Україні. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретико- методичних та практичних засад дослідження розвитку гастрономічного туризму в Україні та розробці практичних рекомендацій по його активізації. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: розглянути сутність гастрономічного туризму, дослідити потенціал розвитку гастрономічного туризму, охарактеризувати особливості організації гастрономічних турів, визначити передумови та аналіз розвитку гастрономічного туризму в Україні, дослідити проблеми даного виду туризму та ознайомитись із зарубіжним досвідом розвитку гастрономічного туризму, розробити шляхи покращення туризму та запропонувати гастрономічний тур по Україні. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject кулінарія uk_UA
dc.subject гастрономічні фестивалі uk_UA
dc.subject інфраструктура uk_UA
dc.subject gastronomic tourism uk_UA
dc.subject cooking uk_UA
dc.subject gastronomic festivals uk_UA
dc.subject infrastructure uk_UA
dc.title Розвиток гастрономічного туризму в Україні uk_UA
dc.title.alternative Development of Gastronomic Tourism in Ukraine uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 Gastronomic tourism in Ukraine is the object of research for the final qualification work. The subject of study of the final qualification work is the development of gastronomic tourism in Ukraine. The purpose of the final qualification work was to generalize the theoretical, methodological and practical tasks of researching the development of gastronomic tourism in Ukraine and to develop practical recommendations for its activation. The tasks of final qualification work are: consider the essence of gastronomic tourism, explore the potential for the development of gastronomic tourism, characterize the peculiarities of the organization of gastronomic tours, determine the prerequisites and analysis of the development of gastronomic tourism in Ukraine, investigate the problems of this type of tourism and familiarize yourself with the foreign experience of the development of gastronomic tourism, develop ways to improve tourism and offer a gastronomic tour Ukraine. According to the results of the study, proposals are made for the revival of tourist activity in Ukraine. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record