Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Руденок, С. Ю.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-07-14T10:23:07Z | |
dc.date.available | 2023-07-14T10:23:07Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28482 | |
dc.description | Руденок, С. Ю. Розвиток гастрономічного туризму в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / С. Ю. Руденок ; керівник роботи Н. О. Алєшугіна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 83 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає гастрономічний туризм в Україні. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є розвиток гастрономічного туризму в Україні. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретико- методичних та практичних засад дослідження розвитку гастрономічного туризму в Україні та розробці практичних рекомендацій по його активізації. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: розглянути сутність гастрономічного туризму, дослідити потенціал розвитку гастрономічного туризму, охарактеризувати особливості організації гастрономічних турів, визначити передумови та аналіз розвитку гастрономічного туризму в Україні, дослідити проблеми даного виду туризму та ознайомитись із зарубіжним досвідом розвитку гастрономічного туризму, розробити шляхи покращення туризму та запропонувати гастрономічний тур по Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | кулінарія | uk_UA |
dc.subject | гастрономічні фестивалі | uk_UA |
dc.subject | інфраструктура | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | cooking | uk_UA |
dc.subject | gastronomic festivals | uk_UA |
dc.subject | infrastructure | uk_UA |
dc.title | Розвиток гастрономічного туризму в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of Gastronomic Tourism in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | Gastronomic tourism in Ukraine is the object of research for the final qualification work. The subject of study of the final qualification work is the development of gastronomic tourism in Ukraine. The purpose of the final qualification work was to generalize the theoretical, methodological and practical tasks of researching the development of gastronomic tourism in Ukraine and to develop practical recommendations for its activation. The tasks of final qualification work are: consider the essence of gastronomic tourism, explore the potential for the development of gastronomic tourism, characterize the peculiarities of the organization of gastronomic tours, determine the prerequisites and analysis of the development of gastronomic tourism in Ukraine, investigate the problems of this type of tourism and familiarize yourself with the foreign experience of the development of gastronomic tourism, develop ways to improve tourism and offer a gastronomic tour Ukraine. According to the results of the study, proposals are made for the revival of tourist activity in Ukraine. | uk_UA |