Короткий опис(реферат):
В даній кваліфікаційній роботі Ворожбіт Анни Андріївни на тему: «Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів» було розроблено проект побудови нової міні-пекарні. Асортимент пекарні налічує два хлібобулочні вироби: хліб «Княжий», масою 0,6 кг та булочка «Макарівська» масою 0,2 кг.
Для випікання даного хліба та булочок використовують дві лінії виробництва, в яких встановлено печі МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів. Щоб приготувати булочки «Макарівські» та хліб «Княжий» , використовують безопарний спосіб приготування з використанням дріжджів інстантних та застосовують порційний спосіб приготування, де рецептура розраховується на одне завантаження апарата (тобто діжі).
Зберігання виробів буде тарним. Пакування булочок «Макарівських» масою 0,2 кг та хлібу «Княжого» масою 0,6 кг здійснюється у вакуумну упаковку. Кваліфікована робота включає в себе розрахунки сировини, опис обладнання та технологічної схеми виробництва, а також вимоги до якості.
Суть розробки, основні результати:
Ворожбіт, А. А. Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. А. Ворожбіт ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 61 с.