Короткий опис(реферат):
В розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» наведена основна інформація про підприємство, та його місцерозташування.
В технологічній частині роботи було описано нормативні характеристики сировини, готової продукції, складена та описана апаратурно-технологічна схема, проведені розрахунки продуктів запроектованого асортименту, обрано необхідне обладнання, розраховані необхідні виробничі площі, описано технохімічний контроль якості сировини та готової продукції
В розділі «Охорона праці» наведені основні нормативні документи, якими керується молокопереробне підприємство, описані види інструктажів, які проводяться на підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Грищенко, В. С. Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. С. Грищенко ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 57 с.